Krpanov čaj

Krpanov čaj
Čajna mešanica zelišč, ki si v našem prostoru iščejo svoje mesto šele v zadnjih letih. Pridelujemo jih na Krpanovem gruntu in se pri nas dobro počutijo, zato bujno rastejo. Med drugim citronka, limonska trava, ožepek. Sladki pelin, ki tu raste, čaju daje nekoliko drzen okus. Druge (razen naštetih še tradicionalne) sestavine ga pri tem podpirajo, da človeku, ki čaj zaužije, dajejo moč in lepe misli.

Sestavine: AJDA (Fagopyrum esculentum), AMERIŠKI SLAMNIK (Echinacea purpurea), CITRONKA (Lippia citriodora), LIMONSKA TRAVA (Cymbopogon citratus), DOBRA MISEL(Origanum vulgare), MELISA ( Melissa officinalis), OŽEPEK (Hyssopus officinalis), PEHTRAN (Artemisia dracunculus), SLADKI PELIN (Artemisia annua L);

KRPANOV GRUNT V TURJU

Jedro Krpanovega grunta v Turju je nasad aronije, posajen leta 2018. Nasad za zdaj lepo raste, skupaj z njim pa tudi razmišljanja lastnikov, kaj bodo počeli s pridelkom, ki ga bo vsako leto več. Izdelke razvijajo in jih bodo (čim prej) dali v prodajo, da jih cenjeni kupci, preizkusite.
Na delu kmetije so v gredicah in na njivi posajene sadike za čajne mešanice, ki jih Krpanov grunt ponuja. Samonikle rastline rastejo na travniku. Skrbno nabrane in osmukane ter posušene, skrbno zmešajo v njihove čajne mešanice.
Da bi kar najbolj nepristransko preverili trditev, da so njihove mešanice dobre, so se te že večkrat pomerile na Dobrotah slovenskih kmetij na Ptuju. Do zdaj so čajne mešanice tam dobile več priznanj.

Tri mešanice so tudi vključene v lokalno blagovno znamko Okusiti Laško.
4,00 €
1
Samo še 3 na zalogiPonudnik


Boža Herek
Krpanov grunt
Turje, Dol pri Hrastniku
telefon: +386 (0)40 146 101
e-pošta: krpanov.grunt@gmail.com

Dodajte v košarico.

Izdelek, ki ga želite kupiti, s klikom na gumb košarica, dodajte v košarico.

Izvedete naročilo.

V košarici z vpisom potrebnih podatkov izvedete naročilo.

Počakajte na potrditveni email.

Na email naslov, ki ste ga vpisali boste prejeli potrdilo o naročilu.

Izdelke dostavimo na dom.

O času dostave vas obvestimo po telefonu ali preko E-maila.

Opravite brezkontaktno plačilo.

S ponudnikom opravita brezkontaktno plačilo (kartica) in prevzem in Vaša shramba je založena.                 
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu