Zobna pasta za bele zobe

Zobna pasta za bele zobe
Zobna pasta za bele zobe ima dodano aktivo oglje iz kokosovih vlaken. Aktivno oglje je naravna alternativa sredstvom za beljenje zob in pri redni uporabi lahko za nekaj odtenkov pobeli zobe. Zaradi abrazivnega učinka ne priporočamo konstantne uporabe več kot mesec dni na leto, pasta pa tudi ni primerna za čiščenje zobnih aparatov. 

Hote ali nehote pa zobno pasto ob vsakem umivanju tudi zaužijemo. In ker verjamemo, da si zaslužite tako zdrave zobe, kot tudi zdravo telo, so pri Cvetki zasnovali povsem ekološko zobno pasto, prijazno do zob in telesa. Njene sestavine negativno vplivajo na rast in razvoj bakterij v ustih, zaradi rahlo grobe teksture zobe spolira, kalcijev karbonat pa ugodno vpliva tudi na sklenino zob. Xilitol je odličen v boju s kariesom, za svežino v ustih pa poskrbijo izbrana zelišča z njihovega posestva. 

Zobna pasta vsebuje vrhunsko kombinacijo zelišč, ki jih pridelujejo na njihovem posestvu. Vsa zelišča gojijo na optimalni zemeljski podlagi, ki nikoli ni bila gnojena ali škropljena s kemičnimi sredstvi, na nadmorski višini 500m. Ko zelišča vsebujejo največ zdravilnih učinkovin, jih požanjejo in pripravijo sveže ekstrakte – v teh izdelkih ne najdeš eteričnih olj, ampak VSE učinkovine, ki jih zelišča vsebujejo. Izvlečke namreč pripravljajo preko različnih ekstrakcij, optimalno prilagojenih za vsako zelišče in učinkovino.
6,30 €
Ni na zalogi
Samo na povpraševanje.Ponudnik


Zeliščno posestvo Cvetka
Čeče 84
1430 Hrastnik

Dodajte v košarico.

Izdelek, ki ga želite kupiti, s klikom na gumb košarica, dodajte v košarico.

Izvedete naročilo.

V košarici z vpisom potrebnih podatkov izvedete naročilo.

Počakajte na potrditveni email.

Na email naslov, ki ste ga vpisali boste prejeli potrdilo o naročilu.

Izdelke dostavimo na dom.

O času dostave vas obvestimo po telefonu ali preko E-maila.

Opravite brezkontaktno plačilo.

S ponudnikom opravita brezkontaktno plačilo (kartica) in prevzem in Vaša shramba je založena.                 
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu