Zobna pasta – za otroke

Zobna pasta – za otroke
Sestavine zobne paste negativno vplivajo na rast in razvoj bakterij v ustih. Komarček in melisa poskrbita za prijeten, sladko citrusni okus, da si tudi najbolj izbirčni brez težav očistijo zobe.

Zobje so najlepši okras vsakega nasmeha – sploh, če so zdravi in sijoči. Hote ali nehote pa zobno pasto ob vsakem umivanju tudi zaužijemo – še posebej otroci. In poleg zdravih zobkov moramo poskrbeti tudi za njihovo zdravo telo in razvoj. Sestavine zobne paste negativno vplivajo na rast in razvoj bakterij v ustih. Zaradi rahlo grobe teksture zobe spolira, kalcijev karbonat pa ugodno vpliva tudi na sklenino zob.

Xilitol je odličen v boju s kariesom, pri Cvetki pa so dodali tudi izbrana zelišča s posestva. Zelišča dajo zobni pasti prijeten okus, komarček in melisa poskrbita, da si tudi najbolj izbirčni brez težav očistijo zobe.

Otroška kozmetika je prilagojena nežni in občutljivi otroški koži in vsebuje vrhunsko kombinacijo zelišč, ki jih pridelujejo na posestvu. Vsa zelišča gojijo na optimalni zemeljski podlagi, ki nikoli ni bila gnojena ali škropljena s kemičnimi sredstvi, na nadmorski višini 500m. Ko zelišča vsebujejo največ zdravilnih učinkovin, jih požanjejo in pripravijo sveže ekstrakte – v teh izdelkih ne najdeš eteričnih olj, ampak VSE učinkovine, ki jih zelišča vsebujejo. Izvlečke namreč pripravljajo preko različnih ekstrakcij, optimalno prilagojenih za vsako zelišče in učinkovino.

Sestavine so skrbno izbrane, da otroško kožo negujejo in pospešujejo regeneracijo. Izdelek ima certifikat ekološke in veganske kozmetike, vsebina je popolnoma biorazgradljiva.

Čudovite ilustracije je pripravila Zorana Živić.
6,70 €
Ni na zalogi
Samo na povpraševanje.Ponudnik


Zeliščno posestvo Cvetka
Čeče 84
1430 Hrastnik

Dodajte v košarico.

Izdelek, ki ga želite kupiti, s klikom na gumb košarica, dodajte v košarico.

Izvedete naročilo.

V košarici z vpisom potrebnih podatkov izvedete naročilo.

Počakajte na potrditveni email.

Na email naslov, ki ste ga vpisali boste prejeli potrdilo o naročilu.

Izdelke dostavimo na dom.

O času dostave vas obvestimo po telefonu ali preko E-maila.

Opravite brezkontaktno plačilo.

S ponudnikom opravita brezkontaktno plačilo (kartica) in prevzem in Vaša shramba je založena.                 
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu