Vlažilna krema za otroke

Vlažilna krema za otroke
Kremica ima pH kože, jo pomirja in pospešuje njeno regeneracijo.

Vlažilna krema za otroke je tista, ki jo lahko uporabite vedno in povsod. S svojo lahko strukturo se hitro vpije v kožo in prične z delovanjem. Kožo vlaži in pospešuje regeneracijo ter pomirja vnetja in srbečico. Uporabite jo lahko za zaščito ličk, nego ritke, nego suhe kože, … Kremico v tankem sloju namažete na kožo in vpila se bo v trenutku. Za najboljši učinek jo nanesite na čisto kožo.

NOVO PAKIRANJE v lončku - enaka vsebina, lažji nanos

Karitejevo in mangovo maslo poskrbita za intenzivno vlaženje kože, pri Cvetki pa so dodali tudi arganovo in mandljevo olje. Mandljevo olje vsebuje veliko rudninskih snovi, veliko vitaminov (45mg/100ml) – A, B1, B2, B6 in E,ter esencialne kisline (veliko oleinske in linolne maščobne kisline, maščobne kisline omega 6 in omega 3). Arganovo olje je bogato z maščobnimi kislinami omega-6 (vzdržujejo navlaženost kože) in omega-9 (izboljšajo kohezijo celic) ter steroli (krepijo celične membrane). Mango in karite pa sta vrhunska vlažilca kože in zelo bogata z različnim antioksidanti. Zaradi svoje sestave sta primerna tudi za najbolj občutljivo kožo.

V izdelek so dodali izvlečke kamilice, žajblja, sleza, melise in plahtice iz lastne pridelave. Izbrana zelišča so iz ekološke pridelave, izvlečki pa so skrbno pripravljeni, da imajo na kožo kar najbolj blagodejen učinek. Vsi zeliščni izvlečki so formulirani tako, da na kožo nimajo nikakršnih alergenih učinkov. Otroška kozmetika je prilagojena nežni in občutljivi otroški koži. Sestavine so skrbno izbrane, da otroško kožo negujejo in pospešujejo regeneracijo.

Kaj pomeni, da krema hipoalergena: v akreditiranem laboratoriju so vlažilno kremo testirali na 75 prostovoljcih, od tega jih je 25 v preteklosti že imelo alergijske odzive na različne kozmetične izdelke. Od vseh testirancev niti eden ni razvil nobene negativne reakcije na Cvetkino vlažilno kremo za otroke, zato jo pri Cvetki priporočajo tudi za nego občutljive kože, kože z dermatitisom, atopijskim dermatitisom in nagnjenju k alergijam.

Izdelek ima certifikat ekološke in veganske kozmetike, vsebina je popolnoma biorazgradljiva.

Čudovite ilustracije je pripravila Zorana Živić.
15,90 €
1Ponudnik


Zeliščno posestvo Cvetka
Čeče 84
1430 Hrastnik

Dodajte v košarico.

Izdelek, ki ga želite kupiti, s klikom na gumb košarica, dodajte v košarico.

Izvedete naročilo.

V košarici z vpisom potrebnih podatkov izvedete naročilo.

Počakajte na potrditveni email.

Na email naslov, ki ste ga vpisali boste prejeli potrdilo o naročilu.

Izdelke dostavimo na dom.

O času dostave vas obvestimo po telefonu ali preko E-maila.

Opravite brezkontaktno plačilo.

S ponudnikom opravita brezkontaktno plačilo (kartica) in prevzem in Vaša shramba je založena.                 
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu