Trd šampon - sivka

Trd šampon - sivka
Primeren je za suhe do normalne lase in obogaten z izvlečki sivke, koprive, hmelja, ognjiča in poprove mete. Se intenzivno peni in zagotavlja veliko število uporab.

Trd šampon sivka je primeren za vse suhe do normalne lase, ki niso nagnjeni k pretiranemu mastenju. Šampon Sivka bo lase in celotno kopalnico odišavil z vonjem sivke, hranljiva olja in izvlečki zelišč pa bodo poskrbeli za zdrave in sijoče lase. V šamponu so poleg sivke še kopriva, hmelj, poprova meta in ognjič, ki so pravi balzam za lase in lasišče. Dodatek rastlinskega keratina poskrbi za trdnost las in manjšo lomljivost.   

Kakšna je razlika med Cvetkinimi trdimi in tekočimi šamponi?

Tekoči šamponi imajo povsem drugačno sestavo od trdih in so do lasišča bolj blagi ter negovalni. Tekoči šamponi se manj penijo kot trdi šamponi, oboji pa so primerni za pogosto uporabo in ne dražijo ali izsušijo lasišča. 1 kos trdega šampona zagotavlja večje število umivanj kot 1 steklenička-250ml tekočega šampona.

Kako se torej odločiti?

Če imate dolge lase, ki zahtevajo izdatno nego in se radi vozlajo ter cepijo, je Cvetkino priporočilo tekoči šampon. V kolikor pa želite za svoje lase šampon, ki bo že ob minimalnem nanosu lasišče očistil, obenem pa ga ne bo izsušil ali povzročil prhljaja, vam priporoča trd šampon. 
 
Šampon vsebuje vrhunsko kombinacijo zelišč, ki jih pridelujejo na posestvu. Vsa zelišča gojijo na optimalni zemeljski podlagi, ki nikoli ni bila gnojena ali škropljena s kemičnimi sredstvi, na nadmorski višini 500m. Ko zelišča vsebujejo največ zdravilnih učinkovin, jih požanjejo in pripravijo sveže ekstrakte – v teh izdelkih ne najdeš eteričnih olj, ampak VSE učinkovine, ki jih zelišča vsebujejo. Izvlečke namreč pripravljajo preko različnih ekstrakcij, optimalno prilagojenih za vsako zelišče in učinkovino.
7,90 €
1Ponudnik


Zeliščno posestvo Cvetka
Čeče 84
1430 Hrastnik

Dodajte v košarico.

Izdelek, ki ga želite kupiti, s klikom na gumb košarica, dodajte v košarico.

Izvedete naročilo.

V košarici z vpisom potrebnih podatkov izvedete naročilo.

Počakajte na potrditveni email.

Na email naslov, ki ste ga vpisali boste prejeli potrdilo o naročilu.

Izdelke dostavimo na dom.

O času dostave vas obvestimo po telefonu ali preko E-maila.

Opravite brezkontaktno plačilo.

S ponudnikom opravita brezkontaktno plačilo (kartica) in prevzem in Vaša shramba je založena.                 
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu