Spf 50 bio krema za sončenje  75ml

Spf 50 bio krema za sončenje 75ml
Brez nano delcev in brez škodljivih vplivov na morske organizme

Poleti je zaščita kože pred soncem nujno opravilo – sončni žarki namreč kožo hitro poškodujejo, pospešijo staranje, pride pa lahko tudi do opeklin in težjih bolezni kože. Zato so pri Cvetki razvili učinkovito, 100% ekološko in hipoalergeno kremo za sončenje. Krema ne pušča belih sledi, niti mastnih madežev. V kožo se hitro vpije in pusti prijeten mat učinek – po nanosu koža ni naoljena, zato se lahko le nekaj minut po mazanju brez težav oblečete in na oblačilu ne bo sledi kreme.

Krema ima zaščitni faktor 50, kar pomeni, da je primerna tudi za vse, ki imajo zelo svetlo polt in jim koža na soncu hitro pordi ter peče. 

Kaj pomeni, da je krema hipoalergena: v akreditiranem laboratoriju so Cvetkino kremo testirali na 75 prostovoljcih, od tega jih je 25 v preteklosti že imelo alergijske odzive na različne kozmetične izdelke. Od vseh testirancev niti eden ni razvil nobene negativne reakcije na omenjeno kremo za sončenje. Kremo zato pri Cvetki priporočajo tudi za nego občutljive kože, kože z dermatitisom in nagnjenju k alergijam.

Pozabiti pa ne smemo niti na dodatek 7 izvlečkov zelišč, vzgojenih na njihovem posestvu. Na kožo delujejo blagodejno, jo pomirjajo in pospešujejo regeneracijo. Izvlečke pripravljajo iz zelišč z njihove lastne, ekološke vzgoje - krema ne vsebuje eteričnih olj.

Krema ne vsebuje nano delcev in nima negativnih vplivov na vodne organizme ter ima certifikat ekološke in veganske kozmetike.
16,90 €
Ni na zalogi
Samo na povpraševanje.Ponudnik


Zeliščno posestvo Cvetka
Čeče 84
1430 Hrastnik

Dodajte v košarico.

Izdelek, ki ga želite kupiti, s klikom na gumb košarica, dodajte v košarico.

Izvedete naročilo.

V košarici z vpisom potrebnih podatkov izvedete naročilo.

Počakajte na potrditveni email.

Na email naslov, ki ste ga vpisali boste prejeli potrdilo o naročilu.

Izdelke dostavimo na dom.

O času dostave vas obvestimo po telefonu ali preko E-maila.

Opravite brezkontaktno plačilo.

S ponudnikom opravita brezkontaktno plačilo (kartica) in prevzem in Vaša shramba je založena.                 
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu