Šampon za suhe lase z bio zelišči 500ml

Šampon za suhe lase z bio zelišči 500ml
Je posebej hranljiv, da suhim lasem vrne prožnost in ima pH lasišča. Ne draži oči, z dodatkom sedmih izvlečkov zelišč, kokosovega in arganovega olja pa poskrbi za močne in sijoče lase.

Za nego suhih las je najpomembnejše, da je šampon hranljiv in da lasišča še dodatno ne izsuši. Ste že kdaj slišali, kako odlično je kokosovo olje za lase? Tudi pri Cvetki so ga testirali - in se odločili, da v šamponu za suhe lase ne sme manjkati. Dodali so mu še karitejevo maslo, olje pšeničnih kalčkov in arganovo olje, ki poskrbijo, da tudi suhi lasje ponovno zasijejo. Formulo so obogatili z izvlečki zelišč, vzgojenih na njihovem zeliščnem posestvu.

Hmelj, kopriva, ognjič, kamilica in druga zelišča blagodejno delujejo na lasišče in ga poživijo. Na suhem lasišču se pogosto pojavi tudi prhljaj, saj je izsušeno in poškodovano. Šampon lase nahrani, jim zagotovi potrebno vlago in tudi maščobo, da se lasišče povrne v svoje naravno ravnovesje. Za piko na i pa šamponu dodajo še keratin in tekočo svilo, ki poleg kokosovega olja in drugih odličnih sestavin poskrbita za regeneracijo povrhnjice in mehke lase.

Uporaba: Šampon naneseš na mokre lase, vmasiraš ter med vtiranjem v lase dodaš še malo tople vode. Bolj, kot so lasje umazani, manj se bo šampon penil, saj maščoba zavira penjenje. Če po spiranju šampon na lasišče nanesete še enkrat, pa četudi čisto malo, se bo intenzivno spenil, saj so lasje čisti.

Šampon vsebuje vrhunsko kombinacijo zelišč, ki jih pridelujejo na posestvu. Vsa zelišča gojijo na optimalni zemeljski podlagi, ki nikoli ni bila gnojena ali škropljena s kemičnimi sredstvi, na nadmorski višini 500m. Ko zelišča vsebujejo največ zdravilnih učinkovin, jih požanjejo in pripravijo sveže ekstrakte – v teh izdelkih ne najdeš eteričnih olj, ampak VSE učinkovine, ki jih zelišča vsebujejo. Izvlečke namreč pripravljajo preko različnih ekstrakcij, optimalno prilagojenih za vsako zelišče in učinkovino.
14,30 €
Ni na zalogi
Samo na povpraševanje.Ponudnik


Zeliščno posestvo Cvetka
Čeče 84
1430 Hrastnik

Dodajte v košarico.

Izdelek, ki ga želite kupiti, s klikom na gumb košarica, dodajte v košarico.

Izvedete naročilo.

V košarici z vpisom potrebnih podatkov izvedete naročilo.

Počakajte na potrditveni email.

Na email naslov, ki ste ga vpisali boste prejeli potrdilo o naročilu.

Izdelke dostavimo na dom.

O času dostave vas obvestimo po telefonu ali preko E-maila.

Opravite brezkontaktno plačilo.

S ponudnikom opravita brezkontaktno plačilo (kartica) in prevzem in Vaša shramba je založena.                 
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu