Maslo za obraz z ognjičem

Maslo za obraz z ognjičem
Izredno hranilno maslo, primerno za suho kožo. Vsebuje bio kakavovo in bio karitejevo maslo in izboljša obrambni mehanizem kože ter spodbuja njeno obnavljanje.

Naravna ognjičeva krema za obraz je izredno hranilna, vsebuje bio kakavovo in bio karitejevo maslo ter svež izvleček ognjiča. Ognjičevo maslo za obraz izboljša obrambni mehanizem kože in spodbuja obnavljanje kože. Uporabimo ga za intenzivno nego kože. Kljub temu, da je maslo, por ne zapira ali maši. Zaradi bogate vsebnosti hranilnih rastlinskih masel kožo izdatno nahrani in zmehča ter pospeši regeneracijo.
Ognjič je pridelan na posestvu na optimalni zemeljski podlagi, ki nikoli ni bila gnojena ali škropljena s kemičnimi sredstvi, na nadmorski višini 500m. Iz cvetov pripravijo kombiniran izvleček, ki vsebuje kar največ zdravilnih učinkovin in na kožo deluje blagodejno in pospešuje njeno regeneracijo.

Zakaj izbrati maslo za obraz?

Je izredno hranilno in polno vitaminov, mineralov in maščobnih snovi, ki jih koža potrebuje za normalno delovanje in regeneracijo. Uporabo priporočamo 1-2x tedensko. Če je koža izrazito suha oz. utrujena od vetra, sonca, mraza ali drugih škodljivih dejavnikov, ga lahko uporabite tudi vsak dan. Kože namreč ne masti in ne maši por, zato je primeren tudi za vsakodnevno uporabo.
12,00 €
1Ponudnik


Zeliščno posestvo Cvetka
Čeče 84
1430 Hrastnik

Dodajte v košarico.

Izdelek, ki ga želite kupiti, s klikom na gumb košarica, dodajte v košarico.

Izvedete naročilo.

V košarici z vpisom potrebnih podatkov izvedete naročilo.

Počakajte na potrditveni email.

Na email naslov, ki ste ga vpisali boste prejeli potrdilo o naročilu.

Izdelke dostavimo na dom.

O času dostave vas obvestimo po telefonu ali preko E-maila.

Opravite brezkontaktno plačilo.

S ponudnikom opravita brezkontaktno plačilo (kartica) in prevzem in Vaša shramba je založena.                 
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu