Bronhi krema za otroke 50 ml

Bronhi krema za otroke 50 ml
Hitro vpojna krema lahke teksture vsebuje izvlečke treh vrst timijana, ki ga pridelujejo na njihovem posestvu. To so Thymus Vulgais, Thymus Pulegioides in Thymus Serpyllum. Timijan je zelišče, ki so ga proti kašlju uporabljale že naše babice, priporoča pa ga tudi sodobna farmacija.  Njegovo delovanje je posledica učinka terpenov in flavonoidov, ki jih različne vrste timijana vsebujejo različno količino. Zaradi tega so se pri pripravi izvlečka odločili za kombinacijo treh sort timijana in s tem zajeli širši spekter njegovih zdravilnih učinkovin.

Bronhi krema je prilagojena nežni in občutljivi otroški koži. Sestavine so skrbno izbrane, da otroško kožo negujejo in pospešujejo regeneracijo. Izdelek ima certifikat ekološke in veganske kozmetike, vsebina je popolnoma biorazgradljiva. Vmasiramo jo v kožo na prsnem košu, 2-3x dnevno.

Vsebuje vrhunsko kombinacijo zelišč, ki jih pridelujejo na njihovem posestvu. Vsa zelišča gojijo na optimalni zemeljski podlagi, ki nikoli ni bila gnojena ali škropljena s kemičnimi sredstvi, na nadmorski višini 500m. Ko zelišča vsebujejo največ zdravilnih učinkovin jih požanjejo in pripravijo sveže ekstrakte – v njihovih izdelkih ne najdeš eteričnih olj, ampak VSE učinkovine, ki jih zelišča vsebujejo. 

Več informacij o timijanu najdeš v Katarininem blog zapisu. 
14,30 €
1Ponudnik


Zeliščno posestvo Cvetka
Čeče 84
1430 Hrastnik

Dodajte v košarico.

Izdelek, ki ga želite kupiti, s klikom na gumb košarica, dodajte v košarico.

Izvedete naročilo.

V košarici z vpisom potrebnih podatkov izvedete naročilo.

Počakajte na potrditveni email.

Na email naslov, ki ste ga vpisali boste prejeli potrdilo o naročilu.

Izdelke dostavimo na dom.

O času dostave vas obvestimo po telefonu ali preko E-maila.

Opravite brezkontaktno plačilo.

S ponudnikom opravita brezkontaktno plačilo (kartica) in prevzem in Vaša shramba je založena.                 
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu