Bio zeliščni deodorant Za športnike

Bio zeliščni deodorant Za športnike
Deodorant je ustvarjen posebej za športnike in vse, ki morajo biti tekom dneva kos različnim fizičnim in psihičnim naporom. Uspešno prepreči neprijeten vonj in znojenje tekom celega dne.

Za celodnevne napore, športne aktivnosti, stres v službi, naporne sestanke... vse to in še več je mala malica za Cvetkin najmočnejši naravni deodorant.

Profesionalno izbrane sestavine poskrbijo, da je vaša koža negovana in nahranjenapreprečujejo znojne madeže na oblačilih in neprijeten vonj.  Zaščitil vas bo čez celoten dan, brez da bi mašil kožne pore ali kako drugače negativno vplival na vašo kožo.

Izvlečki ognjiča, kamilice, bazilike, timijana, žajblja in limonske trave so iz njihove lastne ekološke pridelave, medtem ko grenivko in pelargonijo kupijo, saj pri njih ne uspevata, sta pa nujno potrebni za učinkovitost izdelka.

Naravni deodorant za športnike je pakiran v embalažo iz kartona, ki je 100% razgradljiva in omogoča enostavno uporaboDeodorant enostavno potisnete navzgor po tubici in ga nanesete na kožo.

Naravni deodorant ne vsebuje niti kančka kemije, v njem ni niti aluminijevih soli, parabenov ali drugih snovi, ki bi lahko škodovale vašemu zdravju. Kakovost potrjuje certifikat bio kozmetike.
8,60 €
1Ponudnik


Zeliščno posestvo Cvetka
Čeče 84
1430 Hrastnik

Dodajte v košarico.

Izdelek, ki ga želite kupiti, s klikom na gumb košarica, dodajte v košarico.

Izvedete naročilo.

V košarici z vpisom potrebnih podatkov izvedete naročilo.

Počakajte na potrditveni email.

Na email naslov, ki ste ga vpisali boste prejeli potrdilo o naročilu.

Izdelke dostavimo na dom.

O času dostave vas obvestimo po telefonu ali preko E-maila.

Opravite brezkontaktno plačilo.

S ponudnikom opravita brezkontaktno plačilo (kartica) in prevzem in Vaša shramba je založena.                 
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu