Bio zeliščni deodorant Osvežujoči

Bio zeliščni deodorant Osvežujoči
Brez težav zdrži cel dan in lepo diši, hkrati pa je izredno negovalen do kože in primeren tudi za najbolj občutljivo kožo, saj ne vsebuje sode bikarbone.

Iščete deodorant brez aluminijevih soli in ostale kemije, ki vam na dolgi rok veliko bolj škoduje kot pa koristi? Potem vam priporočamo tale deodorant - povsem naraven, z ekološkim certifikatom in svežimi izvlečki zelišč, vzgojenih na Cvetkinem bio zeliščnem posestvu. Je 100% učinkovit in zdrži celodnevne napore, od stresa v službi do popoldanske rekreacije. Je zagotovo najbolj učinkovit deodorant, kar potrjuje ogromno število zadovoljnih strank. Primeren je tudi za najbolj občutljive, saj ne vsebuje sode bikarbone, ki pri občutljivih osebah lahko povzroči rdečico ali izpuščaje. Na oblačilih ne pušča nobenih madežev, pravtako pa je izredno učinkovit pri vpijanju znoja. Osvežujoči naravni deodorant je pakiran v embalažo iz kartona, ki je 100% razgradljiva in omogoča enostavno uporabo. Deodorant enostavno potisnete navzgor po tubici in ga nanesete na kožo.
Naravni deodorant ne vsebuje niti kančka kemije, v njem ni aluminijevih soli, parabenov ali drugih snovi, ki bi lahko škodovale tvojemu zdravju. Kakovost deodoranta potrjuje certifikat bio kozmetike.
8,90 €
1Ponudnik


Zeliščno posestvo Cvetka
Čeče 84
1430 Hrastnik

Dodajte v košarico.

Izdelek, ki ga želite kupiti, s klikom na gumb košarica, dodajte v košarico.

Izvedete naročilo.

V košarici z vpisom potrebnih podatkov izvedete naročilo.

Počakajte na potrditveni email.

Na email naslov, ki ste ga vpisali boste prejeli potrdilo o naročilu.

Izdelke dostavimo na dom.

O času dostave vas obvestimo po telefonu ali preko E-maila.

Opravite brezkontaktno plačilo.

S ponudnikom opravita brezkontaktno plačilo (kartica) in prevzem in Vaša shramba je založena.                 
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov. Preberi več V redu